Ervaringen

Reactie van een abonnee:

“Ik kan heel kort en bondig zijn over het DAX systeem Automatisch traden.
Het is GENIAAL”

H.J de Kool, 28 juni 2018, Bron: De Kritische Belegger

Reactie van een abonnee:

“Ben heel tevreden met het DAX trades systeem. In het verleden zelf bezig geweest met beleggen met een slecht resultaat. Ik was te emotioneel bezig. Automatisch beleggen is echt iets voor mij.

Tot nu toe 40% rendement in 3 maanden.”

Harry Pronk, 27 juni 2018, Bron: De Kritische Belegger

Reactie van een abonnee:

“Beste Kritische Belegger mensen, heer Ersintepe,

na wat aarzelingen, onbekend maakt onbemind toch de stoute schoenen aangetrokken en geinvesteerd in De Kritische Belegger
Dat heeft tot nu toe alle verwachtingen overtroffen; in januari gestart, nu een rendement van circa 90 procent. Dat kan minder, veel minder, dus aanbevolen, van harte!”

A.J. WESTSTRATE, 5 juni 2018, Bron: De Kritische Belegger

Reactie van een abonnee:

“Graag geef ik mijn mening tot dusverre over het Dax-handelssysteem (de Dax is de Aex van Duitsland) van drs. Satilmis Ersintepe, zoals ik het heb begrepen uit de telefonische contacten met hem.

D.m.v. het kopen resp. verkopen van het hefboomproduct CFD op de Dax wordt ingespeeld op toekomstige stijging resp. daling van deze Dax. Het handelen gebeurt op basis van algoritmes. Door steeds een extra stop in te bouwen, wordt het risico beperkt.

Na lang te hebben geaarzeld om in zee te gaan met iemand die je niet kent met voor jou mooie verhalen en die je zomaar moet vertrouwen, doe ik sinds 15 nov. 2017 mee voor € 10.000,– (volgens mij het minimum).

Het resultaat was aanvankelijk negatief (na 2 weken was er van de € 10.000,- ik meen nog € 8700,– over; daarna ging en gaat het voortreffelijk; de laatste stand is € 20.100,–. Derhalve een verdubbeling in 3 maanden.

De heer Ersintepe stuurt regelmatig een update over de stand van zaken en werkt volgens eigen zeggen aan een verslaggeving waarbij de deelnemer op elk moment de stand van zaken kan bekijken.”

Het systeem is m.i. n i e t geschikt voor iemand die wakker ligt bij de eerste de beste tegenvaller, die het geld n i e t over heeft of het moet lenen.”

Wim Rozema, 19 februari 2018, Bron: De Kritische Belegger

Reactie van een abonnee:

“Het DaxTrader korte termijn Systeem overtreft tot op heden al mijn verwachtingen. Ik heb inmiddels vele systemen gezien, maar alles lijkt erop dat dit systeem ook daadwerkelijk vasthoudt aan een systeem en zich niet door emoties laat leiden. En tot nu toe zeer succesvol. Mede ook gezien de laatste grote dalingsgolf waarin het systeem toch c. 777 Dax punten winst boekt, terwijl andere systemen long zaten. Ook nu zit het systeem in een winstgevende long trade. Kortom, zeer tevreden tot nu toe. Martijn.”

Martijn Bedaux, 15 februari 2018, Bron: De Kritische Belegger

Reactie van een abonnee:

“Mooi systeem om zonder emoties en omkijken te handelen. Alleen ik wil de beurs volgen, dus voor mij werkt het niet.

Toch bedankt Sat.”

Beregoed, 19 februari 2018, Bron: De Kritische Belegger

Reactie van een abonnee:

“Automatisch handelen, ideaal als je door een drukke baan niet altijd aan het scherm van je tradingtool gekluisterd wil zitten.

Je eigen emoties niet laten meespelen en het ‘systeem’ laten bepalen wat te doen.

Soms lastig, maar in de loop der tijd heb ik er mee leren leven.

Ik en Satilmis gaan al geruime tijd mee en ik ben vaak genoeg ‘boos’ geworden over de resultaten van het systeem. Laten we maar zeggen dat het niet altijd meezat.

Momenteel loopt het systeem weer prima en zijn er mooie resultaten gehaald (en ook dan is het uiteraard wel zo netjes om Sat de complimenten te geven).

Key bij het volgen van zo’n systeem is om niet per trade te gaan kijken maar over langere tijd. Soms zit het tegen..soms zit het mee, als de winst over langere periode maar goed is.

Dit blijft lastig als onze ’emoties’ toch elke keer weer naar boven komen drijven.

Ik heb me voorgenomen om niet elk moment weer te gaan kijken wat het systeem uitvoert, of het wel op tijd winst pakt of dat het weer eens totaal verkeerd zit.

Om de zoveel tijd even inloggen en kijken wat het doet is prima.

Tot het moment van schrijven ben ik tevreden over het dax systeem. Ups en downs, maar per saldo gaan we er mooi op vooruit!”

Erik, 21 december 2017, Bron: De Kritische Belegger Forum

Reactie van een abonnee:

“Beste Satilmis,

Ik heb meegedaan met jouw Dax-systeem sinds 19-7-2015. In deze periode supersignalen gekregen, winst van 1189 punten. Helaas heb ik niet alle punten meegepakt. En ik heb tussendoor veel verloren. Ik heb gemerkt dat beleggen niks voor mij is, daarom stop ik met uw signalen en beleggen. Nog veel succes. “

HenryHu 24 september 2015

Bron: Forum De Kritische Belegger