Hoe u van € 50.000 naar € 400.000 kunt gaan in drie jaar

Al drie jaar draaien wij een handelssysteem op de DAX, de AEX van Duitsland. De resultaten zijn niet onfortuinlijk. Wij zijn met dit systeem gestart met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015. Het kapitaal is per 27 juni 2018 aangegroeid naar € 35.589. Dat is een rendement van 408%.

Hieronder ziet u de ontwikkeling van het resultaat:

Wij hebben net als andere beleggers leergeld betaalt op de beurs door te proberen toppen en bodems te raden, wat zelden lukte, Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger of te vroeg of te laat uit de markt stapt. Veel beleggers misten de markt van 2014, omdat ze te vroeg uitstapten. En zo zijn er talloze voorbeelden aan te halen over de laatste 15 jaar en ook nog daarvoor!

De wetenschapper Einstein zei dat als je steeds hetzelfde doet, je dan hetzelfde resultaat krijgt. Dat is het het uitgangspunt voor systematisch handelen. Bepaalde regels hebben en dat consistent toepassen.

Van € 50,000 naar € 400.000 in drie jaar

Het schijnt ook dat Einstein gezegd heeft dat rente op rente effect het achtste wereldwonder is. Dit kunt u ook met beleggen doen : de winsten herinvesteren. Dit effect noemen wij stapelen. Zodoende komt u op een substantieel hoger rendement uit. Het systeem kon elke € 50,000 omzetten in € 400.000 in drie jaar. Wij hebben dat in deze video uitgelegd:

 

In de video leggen we ook kenmerken van het systeem uit. Het is belangrijk om niet naar een enkele trade te kijken. De focus blijft op het halen van winst op de lange termijn. De video is een paar maanden geleden gemaakt. Sindsdien is ons resultaat verder verbeterd !

Argwanend

Ik kan me voorstellen dat u argwanend bent. Er zit veel kaf onder het koren. Sommige “experts” zijn er zelfs met het geld van beleggers vandoor gegaan wat beleggers voorzichtig maakt. Daarnaast presteren de aangeboden systemen niet goed. Een belangrijke factor is dat veel van de systemen zich focussen op rendement. Wij leggen de nadruk op risico.

Ik kan me voorstellen dat u het niet vertrouwt. Hier kunt u de ervaringen van onze leden bekijken: KLIK HIER. 

Desgewenst kunt u ook telefonisch contact opnemen met een klant en aan hem vragen of dit echt waar is. Ook kunt u ons bellen of per e-mail contact opnemen voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Drs. Satilmis Ersintepe
mobiel            + 31 (0) 6 337 335 68