Hoe Werkt Het?

Volgers dienen lid te zijn van ATC Brokers. Een rekening openen is gratis. Na storting van het werkkapitaal wordt onze transacties automatisch naar uw rekening gekopieerd. Dit betekent dat ik (Satilmis Ersintepe) ook mee ga handelen. De volgers kopiëren de transacties van ons systeem (Master) .

Eerst dient u lid te worden van ATC Brokers. Vervolgens kunt u door middel van software van 4xsolutions de transacties van ons kopiëren.

U kunt dit zien in de onderstaande afbeelding. Middels software koppelt u de rekening (Account) aan onze rekening (Master). Als er een signaal is dan wordt de transactie eerst verricht op onze rekening. Vervolgens wordt deze transactie binnen 1 seconde gekopieerd naar uw rekening.

Een CFD (Contract for Difference) is een simpele en efficiënte manier om versneld, dus met een hefboom, in te spelen op koersstijgingen of -dalingen.

Wij zijn geen vermogensbeheerders. U blijft de baas over uw eigen rekening. U kunt een positie eerder sluiten als u dat zelf wenst. U kunt ook de strategie blokkeren of verwijderen danwel pauzeren.

Hierbij de video: