Overzicht SMS signalen

Het doel van beleggen en traden is op een makkelijke manier geld te verdienen. In principe hoeft u maar op twee knoppen te drukken: kopen en verkopen. In de praktijk is dat niet zo makkelijk.

In de eerste plaats vechten particuliere handelaren tegen de professionals die hun loopbaan daaraan besteden. Ze kennen de trucs en de valkuilen. Zij hebben dure trading technologie, data abonnementen en persoonlijke connecties.

Daarnaast speelt de emotie een grote rol. Particuliere beleggers zijn bijzonder gevoelig voor psychologische vooroordelen die de handel moeilijk maken. Ze hebben de neiging om te winnaars te vroeg te verkopen en verliezers te lang aan te houden.

U wilt het heft in eigen handen houden maar u kunt wel extra steun gebruiken? Dan zijn onze SMS signalen op de DAX, de Duitse beursgraadmeter wellicht geschikt oor u.

Als u uw eigen visie wilt toetsen, dan is dit mogelijk een goede optie voor u. Het is een soort extra hulplijn waarmee u beter kunt beleggen.

Beleggen Met CFD’s

De signalen zijn gebaseerd op CFD’s van IG maar het volgen via elke andere broker of met turbo’s en speeders is mogelijk. U bepaalt ook zelf de inleg. Wij zijn enkel signaalaanbieders.

Doel Van De Portefeuille

Het rendement over de afgelopen 4,5 jaar bedroeg 271%( circa 60% per jaar per 1 januari 2020). Wij streven naar een rendement van 25% per jaar. Dat betekent € 2.500 per jaar oftewel € 208 per maand bij een inleg van € 10.000. In de praktijk is veel meer rendement gemaakt dan deze prognose.

Beleggingshorizon

Wij hebben de posities minimaal een uur of enkele dagen in portefeuille. De beleggingshorizon is daardoor als kort te beschouwen. De gemiddelde duur van een openstaande positie is 1,5 dagen. Het gaat om gemiddeld 18 transacties per maand.

Voor Wie Is Het Geschikt?

U wilt het heft in eigen handen houden maar u kunt wel extra steun gebruiken? Dan zijn onze SMS signalen op de DAX, de Duitse beursgraadmeter wellicht geschikt voor u. Dit systeem is geschikt voor handelaren die kort op de bal willen spelen. Zoals gezegd bepaalt u zelf de inleg en wat u met de signalen doet. Zelf werken wij met een standaardkapitaal van € 10.000.