Profiteren van de coronacrisis

Terwijl de markten overgaan in een regelrechte crashmodus, stapelen de winsten op bij ons automatisch systeem voor de DAX.. We hebben geprofiteerd van de daling en met een forse winst gesloten. Het positieve resultaat bedroeg 973 punten. Daarmee hebben we dit jaar al een rendement van 68% geboekt.

In deze markt zijn enorme winsten maar ook enorme verliezen te behalen. Het goed en juist inschatten is een hele prestatie. Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger óf te vroeg óf te laat uit de markt stapt. Veel beleggers misten de markt van 2014, omdat ze te vroeg uitstapten. En zo zijn er talloze voorbeelden aan te halen uit de laatste 15 jaar en ook nog daarvoor !

Zeer weinig handelaren kunnen met succes hun emoties in bedwang houden. Geautomatiseerde handelssystemen hebben geen mening en hebben geen emoties – ze houden zich aan een geprogrammeerde reeks regels, ongeacht wat er om hen heen gebeurt, en bieden de discipline en het geduld die nodig zijn voor een meer objectieve en betrouwbare benadering van handelen.

De Resultaten zijn live te volgen

De resultaten kunt u live volgen via myfxbook.com. Het startkapitaal (juni 2015) bedroeg € 7.000. Op 10 maart 2020 was dit aangegroeid tot € 33.440 Dat is een rendement van 357% in 5 jaar oftewel gemiddeld 71% per jaar . Per 1 juli 2016 bedroeg het startkapitaal € 10.000. Het uitgangspunt was dat 1 DAX-punt € 5 waard is.

We zijn in oktober 2017 gestart met automatisch beleggen. Hieronder het resultaat per 10 maart 2020.

Let op: Rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Ontwikkeling resultaat sinds juni 2015

Kapitaalontwikkeling Daxtrader per 10 maart 2020

Voor een volledig overzicht: KLIK HIER